kristinvitamin.blogg.se

Folk kollar snett på gymmet?

Kategori: Allmänt

Min lunch idag bestod av kokta rödbetor och smulad chevré på en bädd av babyspenat, med olivolja, solrosfrön och sesamfrön som topping. Mkt gott!
 
 
Kära blogg,
 
När jag var aktiv i tävlingsdansen var självdisciplin en förutsättning för att lyckas på tävlingarna. All den hårda träning man hade kämpat med så lång tid före tävlingen skulle visa sina resultat då. Numera har självdisciplin varit helt frånvarande hos mig - och jag har blivit väldigt lat. Denna dag har dock bjudit på många framsteg:
 
* Jag är extremt morgontrött men gick ändå upp och tränade i morse.
 
* Jag tränade vid en tid på dagen då det är mycket folk på gymmet - detta kan vara en av mina största rädslor, att andra ska se ens förvirrade blickar i salen och tänka "vad håller hon på med?". Jag har så långt det är möjligt undvikit sådana situationer. När jag kom dit tänkte jag först gå hem, men sen tänkte jag att "nej, jag ska testa i alla fall". Och det var ju faktiskt inte så farligt. Var en snubbe som stirrade konstigt, men jag intalar mig själv att han säkert var minst lika osäker som jag, annars hade han väl inte ens brytt sig? En framgång för mig. 
 
* Efter träningen gick jag och köpte bl a godis i butiken bredvid gymmet för att ha när mina vänner kom på middag ikväll - det godiset är slut nu och jag kan stolt säga att jag inte tog en enda bit - trots att det är lördag, jag hade vännerna här, och alla andra ursäkter i världen att inte låta bli. 
 
Kort sagt: idag är en dag att vara stolt över sig själv, får man säga så? Sen har dagen innehållit mindre bra bitar också, men de fokuserar jag inte på. Mina segrar i självdisciplin får bli ett steg i rätt riktning och en påminnelse till mig själv att jag kan, bara jag vill. Och det var ju inte så farligt, trots allt. 
 
 
 
Kommentera inlägget här: