kristinvitamin.blogg.se

Two days left

Kategori: Allmänt

...att jag inte hade något att ha på mig resulterade i ett nytt klänningsinköp ca fem minuter innan butiken stängde kvällen innan sittningen..
 
 
Helgen inleddes med halvtidssittning på torsdag kväll. Rolig men annorlunda sittning måste jag säga. Vi träffades först hemma hos Johanna och det var hur trevligt som helst där. Missade en och två och tre bussar innan vi till sist kom iväg... Det måste vara ett bra betyg!

Fredagen bjöd på middag med nya bekantskaper vilket var jättetrevligt. Efter middagen gick vi till Pure och det var inte mycket folk där, men vi röjde ändå. Blev lite för sent såklart men kul hade vi.

lördagen var jag och T på Nitro Circus. Hade ingen aning om vad det var innan T berättade och jag satt och hade ont i magen hela showen för att jag var livrädd att det skulle hända dem någonting. Man hade minst sagt nerverna utanpå. Kul att göra något annorlunda än det vanliga bio eller kolla på film.

Söndag bjöd på träning, god och nyttig mat (efter allt det mindre nyttiga xD), lite plugg och kolla serier innan det till slut var dags för T att dra hem. Nu har jag gjort matlådor till de allra sista dagarna för nu är det verkligen bara två dagar kvar... Känns helt overkligt!
 
 
Kommentera inlägget här: